Detail Leaf
Ga terug

Tentoonstelling ”Vertel me wie je bent”

14 mei - 11 juni 2022

14.30 - 16.45

Vijfentwintig mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, achtergronden en beroepen bogen zich over de vraag Wat is er religieus, spiritueel of heilig in mijn leven? Het leverde even zoveel persoonlijke verhalen op in woord en beeld.


In de tentoonstelling zijn deze verhalen samengebracht op 25 posters, die als een spiegel de bezoeker vragen Vertel me wie je bent.


Meer informatie:

Op 14 mei jl. is de tentoonstelling officieel geopend.
Vanaf 15 mei is de tentoonstelling open voor bezoek op vrijdag, zaterdag en zondag in de middag. De toegang bedraagt € 3,- per persoon.


De tentoonstelling Vertel me wie je bent is te bezichtigen in
Priorij Sint Catharinadal, Kloosterdreef 3, 4901 PH Oosterhout
van 14.30u tot 16.45u op:

  • zondag 15 mei
  • vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
  • vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei
  • vrijdag 3, zaterdag 4 en maandag 6 juni (op Eerste Pinksterdag 5 juni gesloten)
  • vrijdag 10 en zaterdag 11 juni
  • vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni
  • vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni

Ingang via de kloosterkerk

 

N.B. Bij de meeste posters staat een QR-code met nog wat extra informatie (tekst, filmpje, audiobestand, foto). U kunt deze scannen met uw mobiele telefoon. Het is handig als u oortjes meebrengt voor uw mobiele telefoon.
 

Na 26 juni is de tentoonstelling beschikbaar voor parochies, gemeenten, zorginstellingen, scholen en andere plekken waar mag klinken Vertel me wie je bent.
Voor degenen die willen weten wat de mogelijkheden zijn om deze tentoonstelling ook bij hen neer te zetten, zijn er speciale middagen** met een korte inleiding en praktische tips.

 

**Speciale middagen Voor de actuele informatie verwijzen wij u door naar de website van De Levensboom (www.delevensboom.net/tentoonstelling)

Detail Leaf